EMAJL LAK

Zoralux Emajl lak lak je visokokvalitetni jednokomponentni završni premaz. Napravljen je na bazi alkidnih smola, aditiva i odabranih pigmenata. Prilikom nanošenja na površine premaz se odlično razliva i ne curi. Odlikuje se visokim sjajem i dobrom elastičnošću. Premaz je otporan na habanje i atmosferske uslove.

Upotreba: Čelične konstrukcije u hemijskim neagresivnim sredinama. Koristi se kao završni premaz u građevinarstvu za zaštitu metalnih i drvenih površina (unutrašnjih i spoljašnjih). Nadvodni i unutrašnji delovi broda, radijatori. Nanosi se preko osnovnih premaza i to: Duropal osnovne boje za metal sive i crvene, Zoralux – osnovne boje za metal sive i crvene, kao i Zoralux uljane boje za drvo i Duropal osnovne boje za drvo, Hromazola i Alkotema. Nanosi se četkom, valjkom špricem, airless, uređajem. Razređuje se Razređivačem 5220. Suvo na prašinu za 4 sata, Suvo na dodir za 5-8 sati. Ponovno nanošenja moguće posle minimum 7 sati. Optimalna debljina suvog filma po jednom sloju: 30-40 mikrometara.

Nijanse: Raspoložive prema RAL, NCS, SSG, BS i SYMPHONY ton karti

Potrošnja: 0,080 - 0,105 kg/m2 za 40 mikrometara

Pakovanje: 20 kg

Rok upotrebe: 24 meseca

Stepen sjaja: Pun sjaj
Tehnički list

Slični proizvodi

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde