O brendu

Zahvaljujući dugoj tradiciji, Zorka Color brend je simbol za kvalitetne premaze u celom regionu. Dobar odnos cene i kvaliteta, neprestano ulaganje u istraživanje i razvoj, u savremene tehnologije, uz stalno obogaćivanje asortimana proizvoda, koji su prilagođeni potrebama modernog čoveka, garancija su kontinuirane ekspanzije.

Zorka Color brend nalazi se na vodećem mestu po prisutnosti i prepoznatljivosti kvaliteta kod krajnjih potrošača, profesionalaca i industrijskih korisnika. U širokoj paleti proizvoda u okviru brenda Zorka Color nalazi se veliki broj dekorativnih i industrijskih premaza.

Dekorativni premazi za unutrašnju i spoljašnju zaštitu i dekoraciju zidnih i fasadnih površina obuhvaćeni su podbrendovima Primera, Linea, Vitekol, Life i Effecta, proizvodi za unutrašnju i spoljašnju zaštitu i dekoraciju drvenih i metalnih površina podbrendovima Zoralux, Decolux, Duropal i Elaton. Proizvodi za parket se nalaze u okviru podbrendova Expert i Royal, dok su lepkovi za keramiku svrstani u okviru podbrenda Zorafix. Proizvodni program Maestral donosi boje za zaštitu plovnih objekata.

Industrijski premazi u okviru brenda Zorka Color su podeljeni u podbrendove premaza za antikorozivnu zaštitu, boja za puteve i ostale premaze za profesionalnu upotrebu.

Bogat portfolio proizvoda pruža krajnjim korisnicima, profesionalcima i industrijskim korisnicima prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju.

Kolačići

Ova veb-stranica koristi kolačiće kako bi Vam omogućila korisnički prilagođeno iskustvo. Za više informacija o kolačićima i podešavanju kolačića pogledajte ovde